Condiţii de utilizare  |  © Copyright 2022 - EURASEAL BT. Toate drepturile rezervate. Made by: EP

HARTA SITE-ULUI

POZIŢIA PE HARTĂ

IMPRESSUM

SCHWAIGERN

SÁTORALJAÚJHELY

SZÉKESFEHÉRVÁR

KUNSZENTMÁRTON

LICITAŢIILE NOASTRE

MESAJ DE SALUT

FILOFOZIA SOCIETĂŢII

CALIFICĂRILE NOASTRE

EURASEAL

 

INOVAŢIE

FAX: +36 47 / 523 659

H - 3980 SÁTORALJAÚJHELY,

 

IPAR ÚT 2. - 1812/3. HRSZ.

TEL: +36 47 / 523 650

PREZENTARE

PRIMA PAGINĂ

DESPRE NOI

SERVICIILE NOASTRE

CONTACT

REFERINŢE

ȘTIRI

IMPRESSUM

 

Proprietar:

Albrecht Heiche

Dieselstraße 15.

D-74193 Schwaigern (Germania)

 

Designul creativ, proiectarea grafică şi executarea paginii web a fost realizată de:

 

BÁRTFAI Pixel

https://bartfaipixel.com

Tel: +36 (70) 770 2570

 

Operatorul paginii:

EURASEAL BT.

Sediul social: 3980 Sátoraljaújhely, Ipar u. 2. topografic: 1812/3. hrsz.

Număr de înregistrare în Registrul Comerţului:  05-06-015035

Cod fiscal:: 22130057-2-05

 

Contact:

Adresa poştală (sediul social): 3980 Sátoraljaújhely, Ipar u.  2. topografic: 1812/3. hrsz.

Telefon: +36 (47) 523 650

Fax: +36 (47) 523 659

Telefon mobil:  +36 (20) 466 88 82

E-mail: info@euraseal.com

Internet: www.euraseal.com

 

Continuitatea serviciului este asigurată de (HOST): 1&1 Internet AG - Karlsruhe (Germania) - Mulţumim

 

Informaţiile afişate pe site, documentele sau orice alte materiale scrise/nescrise sunt publicate de EURASEAL BT. numai în scopuri informative.

 

EURASEAL BT. vă informează că vizitarea site-ului său, respectiv parcurgerea conţinutului acestuia, implică acceptarea următoarelor condiţii:

 

Site-ul EURASEAL BT., respectiv conţinutul sau oricare parte a acestuia, sunt protejate de drepturile de autor. Numai EURASEAL BT. are dreptul exercitării acestor drepturi.

 

Este interzisă utilizarea, reproducerea, transferarea, distribuirea, adaptarea sau stocarea întregului conţinut sau al vreunei părţi din conţinutul site-ului web fără acordul prealabil scris al EURASEAL BT. Cu toate acestea, EURASEAL BT este de acord să salvaţi în computerul dumneavoastră sau să imprimaţi - în cadrul utilizării libere pentru uz privat, personal - conţinutul acestor pagini.

 

Conţinutul paginii web a EURASEAL BT. trebuie înţeles aşa cum a fost formulat iniţial, fără modificări. Se poate întâmpla ca în mod independent de voinţa şi influenţa EURASEAL BT. pe pagina web să aibă loc modificări, de aceea - dacă legea nu dispune altfel - EURASEAL BT. nu-şi asumă nici un fel de răspundere pentru exactitatea, acurateţea, actualitatea sau conţinutul paginilor afişate în faţa dumneavoastră, cu privire la informaţiile, documentaţia sau orice alte materiale scrise accesibile pe site.

 

EURASEAL BT. îşi rezervă dreptul de a modifica sau revizui oricând pagina sa de web, respectiv de a-i limita sau înceta disponibilitatea. EURASEAL BT. nu garantează că accesul la pagina sa web va fi continuu sau lipsit de erori. EURASEAL exclude în mod expres orice răspundere pentru daunele şi/sau pierderile datorate accesării paginii web şi a informaţiilor, documentaţiei sau altor materiale scrise disponibile acolo, respectiv pentru utilizarea directă sau indirectă a acestora, starea necorespunzătoare utilizării a paginii web sau funcţionarea incorectă, lipsurile, eventual deranjamentele de funcţionare, sau ambiguitatea acesteia.

 

 

EURASEAL BT. nu-şi asumă responsabilitatea pentru conţinutul creat, transmis, stocat, făcut disponibil sau publicat de terţe părţi şi la care este conectat sau la care se referă site-ul EURASEAL Bt.

 

 

 

Toate drepturile rezervate!