Condiţii de utilizare  |  © Copyright 2022 - EURASEAL BT. Toate drepturile rezervate. Made by: EP

HARTA SITE-ULUI

POZIŢIA PE HARTĂ

IMPRESSUM

SCHWAIGERN

SÁTORALJAÚJHELY

SZÉKESFEHÉRVÁR

KUNSZENTMÁRTON

LICITAŢIILE NOASTRE

MESAJ DE SALUT

FILOFOZIA SOCIETĂŢII

CALIFICĂRILE NOASTRE

EURASEAL

 

INOVAŢIE

FAX: +36 47 / 523 659

H - 3980 SÁTORALJAÚJHELY,

 

IPAR ÚT 2. - 1812/3. HRSZ.

TEL: +36 47 / 523 650

PREZENTARE

PRIMA PAGINĂ

DESPRE NOI

SERVICIILE NOASTRE

CONTACT

REFERINŢE

ȘTIRI

FILOZOFIA NOASTRĂ

CLIENTUL ESTE ÎN CENTRUL ATENŢIEI

 

În centrul activităţii noastre vă aflaţi dvs. şi produsul dvs. Pentru noi este important să avem clienţi satisfăcuţi, care vor reveni. Deoarece ne ocupăm în primul rând cu produse fabricate în serie, este important să menţinem cu partenerii legături de încredere pe termen lung, fără a avea probleme garanţiale. Procedurile noastre de lucru sunt personalizate astfel încât produsul dumneavoastră să devină în final cel mai fiabil posibil.

 

RESPECTUL PENTRU MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

 

Firma noastră acordă o importanţă deosebită protejării mediului înconjurător. Utilajele noastre funcţionează în sistem închis, fără să producă contaminări ecologice.  Materiile prime sunt produse de fabricanţi renumiţi,  testate şi calificate din punct de vedere chimic. Componentele uzate sunt colectate si stocate, după care sunt transportate la locurile de neutralizare ale partenerilor noştri cu care avem contract.  Linia noastră directoare este utilizarea ecologică conştientă,  pe care dorim să o consolidăm şi prin introducerea în viitorul apropiat a sistemului de management al calităţii ISO 14001.

ORIENTAREA SPRE CALITATE

 

Proprietatea caracteristică principală a industriei constructoare de automobile şi utilaje este orientarea spre calitate.  O piesă imperfect prelucrată poate costa chiar şi viaţa unui om.  De aceea este foarte importantă precizia, prelucrarea de înaltă calitate, care face indispensabilă utilizarea tehnologiilor moderne şi a materiilor prime foarte bune. De la înfiinţarea în 2006, întreprinderea  noastră îşi dezvoltă permanent parcul de utilaje, pentru a putea satisface la cel mai înalt nivel cerinţele clienţilor.

 

Intenţionăm să dezvoltăm mai departe întreprinderea noastră, care în prezent funcţionează conform normelor sistemului de management al calităţii ISO9001:2008, prin introducerea sistemului ISO/TS 16949 adoptat de industria automobilelor.

INOVAŢIE

 

Care este motorul dezvoltării noastre viitoare?

Cerinţele clienţilor!

 

Organizăm în mod continuu consultaţii cu partenerii noştri noi sau existenţi, în cursul cărora apar cerinţe de tehnologii novatoare pe care  nu le-ar putea realiza din resurse proprii, dar sunt legate de profilul întreprinderii noastre. Rezultatul unor astfel de discuţii va fi începerea funcţionării secţiei de prelucrare CNC,  dar suntem deschişi la toate noutăţile,  chiar şi cu preţul unor investiţii însemnate(cum ar fi montarea şi prelucrarea manuală, controlul final).