Condiţii de utilizare  |  © Copyright 2022 - EURASEAL BT. Toate drepturile rezervate. Made by: EP

HARTA SITE-ULUI

POZIŢIA PE HARTĂ

IMPRESSUM

SCHWAIGERN

SÁTORALJAÚJHELY

SZÉKESFEHÉRVÁR

KUNSZENTMÁRTON

LICITAŢIILE NOASTRE

MESAJ DE SALUT

FILOFOZIA SOCIETĂŢII

CALIFICĂRILE NOASTRE

EURASEAL

 

INOVAŢIE

FAX: +36 47 / 523 659

H - 3980 SÁTORALJAÚJHELY,

 

IPAR ÚT 2. - 1812/3. HRSZ.

TEL: +36 47 / 523 650

PREZENTARE

PRIMA PAGINĂ

DESPRE NOI

SERVICIILE NOASTRE

CONTACT

REFERINŢE

ȘTIRI

APLICATII

 TERMENI SI CONDITII

 

 

Site-ul web a EURASEAL BT. (www.euraseal.com -denumit în continuare site) este administrat de către EURASEAL BT.

3980 Sátoraljaújhely, Ipar út 2. - 1812/3hrsz.

 

 

Prin utilizarea site-ului sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos.

 

      La descărcarea anumitor părţi ale site-ului sunt plasate în calculatorul dumneavoastră  în mod automat fişiere care conţin date personale (cookie).

Pentru utilizarea fluentă a site-ului, despre acest fapt nu veţi primi alte notificări.

Fişierele sunt necesare pentru funcţionarea unor caracteristici ale site-ului şi sunt transmise administratorului cu ocazia vizitelor dumneavoastră. Puteţi opri această activitate urmând instrucţiunile browserului folosit de dumneavoastă.

 

 

       Conţinutul site-ului www.euraseal.com în totalitate sau pe porţiuni, fie că se referă la text, elemente de text, grafică sau elemente de grafică sunt protejate de drepturi de autor conform Legii drepturilor de autor-LXXVI/1999. Proprietarul drepturilor de autor a conţinutului, în cea ce priveşte drepturile  de proprietate materială, dacă nu se menţionează altfel în text este proprietarul site-ului www.euraseal.com, adică EURASEAL BT.  (denumit în continuare Proprietarul drepturilor de autor).

     Conţinutul site-ului poate fi utilizat liber în scop propriu de către persoane fizice sau agenţi economici cu condiţia menţionării sursei.

Modul de menţionare a sursei va fi:-Sursa: EURASEAL BT.  www.euraseal.com.

 

      Autorizarea folosirii datelor de pe site în alt mod, în totalitate sau pe porţiuni, reproducerea, modificarea, difuzarea, stocarea sau prezentarea lui în public se poate face după achitarea unei taxe de 20.000Ft.+TVA. pentru fiecare zi de utilizare începută şi element utilizat, către Proprietarul drepturilor de autor. Intenţia de utilizare, durata, modul şi metoda vor fi comunicate obligatoriu în scris Priprietarului drepturilor de autor. Omiterea comunicării nu scuteşte utilizatorul de plata sumei menţionate anterior.

      Proprietarul drepturilor de autor îşi rezervă dreptul de retragere a autorizaţiei de utilizare.

 

Proprietarul drepturilor de autor va emite în ultima zi lucrătoare a fiecărei luni, pentru perioada utilizării, factura cu scadenţă la plata

în a 8-a zi lucrătoare de la data emiterii.

 

   Dacă utilizatorul pune la dispoziţia altora conţinutul site-ului contra unor foloase materiale, beneficiul rezultat va fi cedat Proprietarului drepturilor de autor.

 

     Derogarea de la cele menţionate mai sus se poate face cu acordul prealabil în scris al Proprietarului drepturilor de autor şi utilizatorul site-ului.

 

      Nerespectarea prezentelor condiţii de utilizare atrage consecinţe juridice asupra utilizatorilor ilegali.

 

     Proprietarul drepturilor de autor nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii rezultate din folosirea site-ului sau a informaţiilor de pe site. Utilizarea acestora se face pe răspundere proprie.

 

     Conţinutul descărcat prin utilizarea unor referinţe externe aflate pe pagina web (hyperlink,  altul decât www.euraseal.com) nu este sub autoritatea administratorului site-ului.

      Administratorul site-ului va şterge sau modifica linkurile la cererea proprietarului legal al acestora.