Felhasználási feltételek  |  © Copyright 2022 - EURASEAL BT. Minden jog fenntartva. Made by: EP

OLDALTÉRKÉP

TELEPHELYEINK

SCHWAIGERN

SÁTORALJAÚJHELY

SZÉKESFEHÉRVÁR

KUNSZENTMÁRTON

PÁLYÁZATAINK

KÖSZÖNTŐ

CÉGFILOZÓFIA

MINŐSÍTÉSEINK

EURASEAL

 

INNOVÁCIÓ

FAX: +36 47 / 523 659

H - 3980 SÁTORALJAÚJHELY,

 

IPAR ÚT 2. - 1812/3. HRSZ.

TEL: +36 47 / 523 650

PREZENTÁCIÓ

KEZDŐLAP

RÓLUNK

SZOLGÁLTATÁSAINK

KAPCSOLAT

REFERENCIÁK

HÍREK

IMPRESSZUM

 

Tulajdonos:

Albrecht Heiche

Dieselstraße 15.

D-74193 Schwaigern (Németország)

 

A honlap kreatív, valamint grafikai tervezését és kivitelezését végezte:

 

BÁRTFAI Pixel

https://bartfaipixel.com

Tel: +36 (70) 770 2570

 

A honlap fenntartója:

EURASEAL BT.

Székhely: 3980 Sátoraljaújhely, Ipar u. 2. - 1812/3. hrsz.

Cégjegyzékszám: 05-06-015035

Adószám: 22130057-2-05

 

Elérhetőség:

Levelezési cím (székhely): 3980 Sátoraljaújhely, Ipar u. 2. - 1812/3. hrsz.

Telefon: +36 (47) 523 650

Fax: +36 (47) 523 659

Mobil: +36 (20) 466 88 82

E-mail: info@euraseal.com

Internet: www.euraseal.com

 

A szolgáltatás folyamatosságát biztosítja (HOST): 1&1 Internet AG - Karlsruhe (Németország) - Köszönjük

 

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott / íratlan anyagokat az EURASEAL BT. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

 

Az EURASEAL BT. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 

Az EURASEAL BT. weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az EURASEAL BT. jogosult.

 

Az EURASEAL BT. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldala tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az EURASEAL BT. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

 

Az EURASEAL BT. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon az EURASEAL BT. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - az EURASEAL BT. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

 

Az EURASEAL BT. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. Az EURASEAL BT. nem garantálja, hogy a weboldalához való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az EURASEAL BT. kifejezetten kizárja.

 

 

Az EURASEAL BT. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az EURASEAL BT. weboldala kapcsolódik, vagy amelyre hivatkoznak.

 

 

 

Minden jog fenntartva!