Felhasználási feltételek  |  © Copyright 2022 - EURASEAL BT. Minden jog fenntartva. Made by: EP

OLDALTÉRKÉP

TELEPHELYEINK

SCHWAIGERN

SÁTORALJAÚJHELY

SZÉKESFEHÉRVÁR

KUNSZENTMÁRTON

PÁLYÁZATAINK

KÖSZÖNTŐ

CÉGFILOZÓFIA

MINŐSÍTÉSEINK

EURASEAL

 

INNOVÁCIÓ

FAX: +36 47 / 523 659

H - 3980 SÁTORALJAÚJHELY,

 

IPAR ÚT 2. - 1812/3. HRSZ.

TEL: +36 47 / 523 650

PREZENTÁCIÓ

KEZDŐLAP

RÓLUNK

SZOLGÁLTATÁSAINK

KAPCSOLAT

REFERENCIÁK

HÍREK

FILOZÓFIÁNK

VEVŐKÖZPONTÚSÁG

 

Tevékenységünk központjában Ön és terméke áll. Fontos számunkra, hogy elégedett és visszatérő Megrendelőket tudhassunk magunk mögött. Mivel főként sorozatgyártott termékekkel foglalkozunk, fontos számunkra, hogy hosszú távú és bizalmi kapcsolatokat ápoljunk Ügyfeleinkkel, garanciális problémák jelentkezése nélkül. Eljárásainkat egyedileg Önre szabjuk, hogy termékéből a lehető legmegbízhatóbb végtermék készülhessen.

 

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

 

Vállalatunk nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra. Gépeink zárt rendszerben működnek, a környezet károsítása nélkül. Felhasznált alapanyagaink neves gyártók termékei, melyek vegyiparilag teszteltek és minősítettek. Az elhasználódott alapanyagokat gyűjtőedényekben tároljuk, majd szerződött partnereinkkel lerakóhelyre szállítatjuk. Irányelvünk a tudatos felhasználás, melyet a közeljövőben az ISO 14001 minőségirányítási rendszer bevezetésével is erősíteni kívánunk.

MINŐSÉGORIENTÁLTSÁG

 

Az autó- és gépgyártás iparágára az egyik legjellemzőbb tulajdonság a minőségorientáltság. Egy rosszul megmunkált alkatrész akár emberéleteket is követelhet. Ezért nagyon fontos a precíz, minőségi munkavégzés, melyhez elengedhetetlen a korszerű technológiák és minőségi alapanyagok alkalmazása. Vállalatunk 2006-os megalakulása óta folyamatosan fejleszti gépparkját, hogy minél jobb színvonalon szolgálhassa ki a Megrendelői igényeket.

 

Az ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszer szabályai szerint működő vállalatunkat az autóiparban elfogadott ISO/TS 16949 rendszer bevezetésével szeretnénk tovább fejleszteni.

INNOVÁCIÓ

 

Mi a további fejlődésünk mozgató rugója?

A Megrendelői igények!

 

Folyamatos konzultációkat szervezünk meglévő és új ügyfeleinkkel, amelyek során megfogalmazódnak bennük olyan újszerű igények, technológiai fejlesztések, amelyeket saját erőforrásból nem tudnának megvalósítani, de Vállalkozásunk profiljához kapcsolódnak.

Ilyen egyeztetések eredménye, hogy a közeljövőben elindítjuk a CNC fémmegmunkálást is üzemünkben, de nyitottak vagyunk minden újdonságra, akár jelentősebb beruházások árán is (pl.: kézi összeszerelés és bedolgozás, végellenőrzés).