Felhasználási feltételek  |  © Copyright 2022 - EURASEAL BT. Minden jog fenntartva. Made by: EP

OLDALTÉRKÉP

TELEPHELYEINK

SCHWAIGERN

SÁTORALJAÚJHELY

SZÉKESFEHÉRVÁR

KUNSZENTMÁRTON

PÁLYÁZATAINK

KÖSZÖNTŐ

CÉGFILOZÓFIA

MINŐSÍTÉSEINK

EURASEAL

 

INNOVÁCIÓ

FAX: +36 47 / 523 659

H - 3980 SÁTORALJAÚJHELY,

 

IPAR ÚT 2. - 1812/3. HRSZ.

TEL: +36 47 / 523 650

PREZENTÁCIÓ

KEZDŐLAP

RÓLUNK

SZOLGÁLTATÁSAINK

KAPCSOLAT

REFERENCIÁK

HÍREK

FELHASZNÁLÁSI

FELTÉTELEK

 

Az EURASEAL BT. weboldalát (www.euraseal.com, a továbbiakban: Weboldal) az EURASEAL BT.

(3980 Sátoraljaújhely, Ipar út 1812/3 hrsz.) működteti.

 

 

 A Weboldal használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, tudnivalókat.

 

   A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfileokat helyezünk el az Ön számítógépén ('cookie'). Ennek megtörténtéről Ön a honlap üzemeltetőjétől, (a zavartalan felhasználás érdekében) nem kap további értesítést. Az adatfileok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfileok az üzemeltetőhöz kerülnek. Az adatfileokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

 

 

        A  www.euraseal.com honlapon található teljes tartalom, vagy annak részlete, legyen az bármely szöveg, szövegrészlet, szövegelem, grafika, grafikai elem a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogvédelem alá esik. A megjelenő tartalmak szerzői vagyoni jogainak jogosultja – amennyiben azt másként a tartalomban nem jelöli – a www.euraseal.com tulajdonosa, az EURASEAL BT. (továbbiakban: Jogtulajdonos).

 

       A www.euraseal.com oldalon megjelenő tartalmat magánszemély vagy gazdálkodó szervezet saját céljára a forrás megjelölésével szabadon felhasználhatja. A forrás megjelölésének módja: Forrás: EURASEAL BT. www.euraseal.com

 

   A weboldal egészének vagy egyes részeinek bármilyen egyéb módon történő felhasználását, reprodukálását, átdolgozását, terjesztését, többszörözését, tárolását, nyilvános fórumon történő előadását Jogtulajdonos megkezdett naponként és felhasznált elemenként 20.000 Ft + Áfa felhasználási díj megfizetése ellenében engedélyezi. A felhasználás szándékát, tényét, időtartamát, módját, mértékét felhasználó köteles a Jogtulajdonos felé írásban jelezni. Az írásban történő bejelentés elmulasztása nem mentesíti a felhasználót a fenti összeg megfizetése alól.

 

 Jogtulajdonos fenntartja a felhasználási engedély visszavonásának jogát.

 

     A felhasználási díjról Jogtulajdonos a felhasználás időtartama alatt minden hónap utolsó munkanapján átutalásos számlát állít ki, melynek teljesítési határideje a számla kiállítását követő 8. munkanap.

 

       Amennyiben a felhasznált tartalmat a felhasználó más számára ellenszolgáltatás fejében teszi hozzáférhetővé, úgy a felhasználó az ebből származó vagyoni előnyt köteles Jogtulajdonos számára átengedni.

 

 A fentiektől eltérni kizárólag a Jogtulajdonos és a felhasználó előzetes írásbeli megállapodása alapján lehet.

 

 A jelen felhasználási feltételek be nem tartása a jogosulatlan felhasználók számára jogkövetkezményekkel jár.

 

      A honlap használatából, a honlapon található információk alkalmazásából eredő károkért Jogtulajdonos felelősséget nem vállal, azokat bárki csak a saját felelősségére alkalmazhatja.

 

       A Weboldalon található külső hivatkozások (a www.euraseal.com-tól eltérő címtartományra mutató hiperhivatkozás) követésével letöltött tartalom nem áll a honlap üzemeltetőjének befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket a honlap üzemeltetője törli, vagy módosítja.